Inwoners van wijk de Geitenkamp demonstreerden twee jaar geleden tegen komst van zorgmijders en ex-gedetineerden naar de Paasbergflat. Inmiddels staat de flat leeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Inwoners van wijk de Geitenkamp demonstreerden twee jaar geleden tegen komst van zorgmijders en ex-gedetineerden naar de Paasbergflat. Inmiddels staat de flat leeg. © Erik van 't Hullenaar

Plan voor wonen in Paasbergflat ligt stil: gemeente twijfelt aan integriteit eigenaar

ARNHEM - Het plan om van de Paasbergflat een appartementencomplex met 65 woningen te maken, ligt stil. De gemeente Arnhem heeft twijfels over de bestuurder van de stichting Zorgwonen Bronbeek, eigenaar van de Paasbergflat. Wat er precies speelt, wil de gemeente niet zeggen. 

2 reacties

  • Els Weber-van Dreuten

    1 jaar geleden
    Laat een normale woningstichting de boel maar overnemen en er is een enorme woningnood dus gegadigden genoeg zou ik zeggen.
  • Oele Wapper

    1 jaar geleden
    dus in 2018 binnen 4 maanden tijd 900.000 euro meer neertellen? Sinds 2018 nog geen screening gedaan? Een wijk die in opstand komt tegen plaatsing ex-gedetineerden en zorgmijders? Leuke contacten met Stichting Onderdak? De laatste maanden een enthousiaste gemeente en nu ineens Bibob bedenken? Zeer bedenkelijke gang van zaken (van beide kanten overigens)

In samenwerking met indebuurt Arnhem