In navolging van Parijs probeert Rotterdam de noise radar voor luidruchtig verkeer uit. Als het daar werkt, wil de VVD het ook wel in Arnhem uitproberen.
Volledig scherm
In navolging van Parijs probeert Rotterdam de noise radar voor luidruchtig verkeer uit. Als het daar werkt, wil de VVD het ook wel in Arnhem uitproberen. © Reuters

Pleidooi voor proef met lawaaiflitser in Arnhem in strijd tegen de voorbijscheurende herriebak

ARNHEM - In Arnhem zou een lawaaiflitser tegen hard optrekkende en scheurende auto's moeten worden ingezet als een proef met dat apparaat in Rotterdam succesvol blijkt.

8 reacties

 • Titus

  1 jaar geleden
  Niet alleen in Arnhem, ook de omliggende gemeentes worden getrakteerd op dezelfde rot  herrie, dagelijks.En daar wordt helemaal niks tegen gedaan!
 • Titus

  1 jaar geleden
  Ontduikertje! 
 • Tena

  1 jaar geleden
  Vroeger kon onze politie zelf de problemen zien en meteen aanpakken. Nu moeten ze via de media met de neus op de feiten gedrukt worden en dan nog gebeurt er niets of te weinig.
 • W. Peters

  1 jaar geleden
  Graag zulke flitsers op kruising Lange Water en Middachtensingel.
 • Max

  1 jaar geleden
  Hoe kan zo'n flitser lawaai aan een auto linken? Kan ook het lawaai zijn van een tegelligger. 
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.