Stadhuis Arnhem met Eusebiuskerk. Op de voorgrond de zaal van de gemeenteraad.
Volledig scherm
Stadhuis Arnhem met Eusebiuskerk. Op de voorgrond de zaal van de gemeenteraad. © DG

Pleidooi voor spoeddebat over biomassacentrale Arnhem

ARNHEM - De SP en de Partij voor de Dieren in de Arnhemse gemeenteraad willen een spoeddebat met het doel de biomassacentrale op de Kleefse Waard tegen te houden.

7 reacties

 • Wilhelmus Liebrand

  4 jaar geleden
  Vergunning is vergunning, weer een sterk staaltje van gezeik achteraf. Het is juist goed om de milieuvriendelijke energie productie op meerdere manieren te realiseren, om problemen zoals vorige week in Argentinië te voorkomen.
 • Klaas1

  4 jaar geleden
  Het is natuurlijk van de gekke dat de Provincie 76 miljoen gaat storten in een grote openhaard terwijl men aan de andere kant de particuliere openhaardjes wil verbieden.
 • ob jectief

  4 jaar geleden
  Net als zoveel in Arnhem wordt het de bewoners door de strot gewrongen ! Paar jaar terug : de P2000 zendmast in zuid . Het fundament was letterlijk al gestort toen er een info-avond ( GEEN inspraak dus ! ) werd georganiseerd .
 • SlimmeSjakie

  4 jaar geleden
  Dan is dus de betere optie een analyse door partijen wie wanneer bij deze procedure heeft zitten slapen c.q. of deze (bewust) niet geinformeerd zijn. Zou wellicht beter zijn als een - tot niets leidend - spoeddebat.
 • Antoinet Meer - Gertsen

  4 jaar geleden
  In mijn opinie moet er alles aan gedaan worden om de komst te stuiten. De uitstoot van wat dan ook midden in een woongebied is vragen om problemen. Het is maar net hoe de wind waait waar de meeste overlast op zal treden. De ervaring in de 60 en 70er jaren met de overlast van looduitstoot van de Biliton. De uitstoot van Basf/ Siago van ammoniak en niet te vergeten de stank van de Aku/ Enka , moet je zo n dergelijke fabriek daar niet hebben.

In samenwerking met indebuurt Arnhem