Erik van 't Hullenaar
Volledig scherm
© Erik van 't Hullenaar

Politie: ‘Bekijken beelden accudiefstal uit stalling station Arnhem hangt af van aangifte’

ARNHEM - De politie bepaalt vooral op basis van een aangifte of er beelden worden opgevraagd van een misdrijf. In het geval van de reeks diefstallen van accu’s van elektrische fietsen in de stalling bij station Arnhem Centraal is bijvoorbeeld bepalend of een aangifte een precieze locatie bevat van de plek waar de fiets was gestald.

9 reacties

 • DJK

  2 jaar geleden
  150 diefstallen in het jaar zijn voor de politiewoordvoerder kleine aantallen!
 • Ronald

  2 jaar geleden
  Laat me toch niet lachen.Mijn fiets werd gejat op het station in Zevenaar.Is de zelfde nacht nog gevonden maar 6 maanden later werd ik gebeld we hebben u fietst.Heeft 6 maanden geduurd om mijn postcode te achterhalen.Maar wel elke week ergens staan met een lasergun.
 • John

  2 jaar geleden
  Of als er een paar wietplantjes ergens staan, daar willen ze wel flink tijd in steken
 • smit

  2 jaar geleden
  "Dat herken ik niet" en,        " het is belangrijk voor de burger te weten"  IK...herken dit lakse afschuiven gedoe wél van de politie. EN IK weet wél  dat de politie alleen in actie komt als er maatschappelijke druk achter zit of het op socialmedia komt óf als er een prominente "burger" bestolen wordt. Hoe komt het toch dat de "BURGER" ( de minachting druipt van de benaming af ) steeds minder respect voor ze heeft.
 • Patrick

  2 jaar geleden
  Politie verwacht wel dat de burger bijspringt bij eventuele opsporingen en tips, maar weigert zelf de burger ter wille te zijn.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.