Politie doet inval in flatwoning in Arnhem naar aanleiding van schietincident

videoARNHEM - Het arrestatieteam van de politie heeft maandagavond rond 22.30 uur aan de Lange Wal in Arnhem een inval gedaan in een flatwoning. Er bleek niemand in de woning aanwezig te zijn. De inval werd gedaan naar aanleiding van het schietincident in Arnhem maandagmiddag aan de Corrie Tendeloostraat. 

Omdat er in de woning niet aanwezig bleek te zijn, is er niemand aangehouden. ,,We zijn daar geweest, maar er was niemand thuis’’, zegt een woordvoerder van de politie dinsdagochtend. Of de politie op zoek was naar de bewoner van de woning, kan het niet zeggen. ,,Deze informatie kan niet gedeeld worden. We zijn nog altijd op zoek naar de verdachte’’, zegt de woordvoerder.

Bij een schietpartij in een woning in Arnhem is maandagmiddag een man gewond geraakt. De politie is op zoek naar een of twee daders. Een van de daders zou een getinte man met gezet postuur zijn.

Volledig scherm
Politie-inval in Arnhem. © Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.