Volledig scherm
Het politiebureau aan de Beekstraat in Arnhem op archiefbeeld. © Marina Popova

Politie reageert op ‘recensies’ over overnachtingen op politiebureau Arnhem-Noord

ARNHEM - De politie heeft op ludieke wijze gereageerd op een bericht op de Facebook-pagina van Dumpert. Daar is een foto gedeeld van reviews op Google over het politiebureau Arnhem-Noord. ‘Moeilijke escape room. Catering was ook niet geweldig’.

    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling

Op Google is er de mogelijkheid om een recensie achter te laten over het politiebureau. Dit levert opmerkelijke en grappig bedoelde reacties op. Zo geeft ene Maxim de Bruijn aan dat hij het matras ‘matig’ vond en dat het personeel wel ‘erg afstandelijk’ was. Al is ‘het all-inclusive concept wel wat je voor de prijs kunt verwachten’.

Reactie politie

Via Facebook reageert de politie op het bericht dat Dumpert op Facebook plaatste, waarin verschillende reviews te zien zijn: ‘Wij, het management van Hotel Beekstraat in Arnhem, willen graag met een officiële verklaring komen naar aanleiding van de slechte reviews die onlangs op onze tijdlijn zijn geplaatst. Wij herkennen ons niet in dit beeld', begint de reactie. 

Volledig scherm
Screenshot Facebook © DG

‘Wij kunnen met trots terugkijken op een zeer constante kwaliteit als het gaat om ons in rvs uitgevoerde sanitair en betonnen meubels. Veel van onze klanten komen regelmatig terug en worden veelal bij hun voornaam aangesproken. Niks afstandelijk.’

‘Daarnaast kan het verblijf van 6 of 9 uur moeiteloos worden verlengd met drie dagen, zonder meerprijs. Bovendien komen we onze klanten gratis ophalen. Waar kom je dat tegenwoordig nog tegen. (...) Al met al kunnen we spreken van een unieke service.’

Twee sterren van de vijf

Toch krijgt Politiebureau Arnhem-Noord slechts een beoordeling van twee van de vijf sterren op Google. Wellicht dat de uitleg van de politie tot meer begrip leidt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.