Volledig scherm
Politie was met vijf wagens uitgerukt, ook waren er twee ambulances aanwezig. Een deel van het park was afgezet met linten. © Persbureau Heitink

Politie rukt massaal uit voor steekpartij vakantiepark in Arnhem, maar vrouw had zichzelf gesneden

ARNHEM - De politie is dinsdagavond met vijf auto's uitgerukt naar vakantiepark Oostappen aan de Kemperbergerweg in Arnhem voor een melding van een steekpartij, maar eenmaal aangekomen bleek het om een vrouw te gaan die zichzelf had gesneden.

Niet alleen de politie was op de melding afgekomen. Ook twee ambulances waren naar het park gereden. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Een deel van het park was om de vermoedelijke steekpartij door de politie afgezet met linten, maar die werden nadat de ambulances waren vertrokken ook weer weggehaald. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arnhem groeit uit tot eldorado van de slechtvalken, met aanstormend luchtracetalent in de Eusebiustoren
    PREMIUM
    fotoserie

    Arnhem groeit uit tot eldorado van de slechtval­ken, met aanstor­mend luchtrace­ta­lent in de Eusebiusto­ren

    ARNHEM - In de Eusebiustoren in Arnhem groeien de drie jonge slechtvalken als kool. Ze ogen nog wat log en plomp maar dat is slechts schijn. Over een paar weken zullen ze voor het eerst van hun leven het luchtruim kiezen om daar net als hun ouders uit te groeien tot de snelste vogels ter wereld. Het record in de duizelingwekkende duikvlucht van de slechtvalk staat wereldwijd op 389 kilometer per uur.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.