Politie doorzoekt de Blue Band bajes.
Volledig scherm
Politie doorzoekt de Blue Band bajes. © Roland Heitink/Persbureau Heitink

Politie voorkomt ernstig geweld in PI Arnhem, gevangenen stonden elkaar naar het leven

ARNHEM - Met een gerichte actie in de gevangenis in Arnhem heeft de politie woensdag een ernstig conflict verijdeld waarbij gevangenen elkaar naar het leven stonden. Bij de ruzie waren meerdere gedetineerden betrokken, meldt de politie. Arrestaties zijn er niet verricht, maar sluit de politie in een later stadium niet uit. 

15 reacties

 • Ook

  2 jaar geleden
  Het moet in elk geval iets ernstigs geweest zijn om die 150 politiemensen minstens 80 km te laten reizen om helemaal ver buiten hun eigen district ingezet te gaan worden in Arnhem.Of het zou zo moeten zijn geweest dat dichtbij gelegen korpsen simpel niet langer meer over voldoende menskracht konden beschikken.
 • Ook

  2 jaar geleden
  Dat komt overigens wel vaker voor wanneer iemand die al zit voor misdrijf A in de cel ook nog eens wordt gearresteerd voor misdrijf B, dus zo buitensporig is dit niet.
 • roberto

  2 jaar geleden
  Je leest niet goed wat ik schrijf, er stond een vraagteken achter en dan geeft het een andere betekenis.Tjonge, tjonge moet ik hier Nederlandse les geven.
 • Ton

  2 jaar geleden
  Want jij denkt dat dit in andere, minder softe, landen niet gebeurt? 
 • roberto

  2 jaar geleden
  Arrestaties in de gevangenis? haha ze zitten toch al vast? Of isoleercel in o nee das onmenselijk.Wat de meeste gedaan hebben is niet onmenselijk?Dus isoleercel in en daar verhoren, arresteren haha.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.