Politielinten in de Spijkerstraat, donderdagmiddag.
Volledig scherm
PREMIUM
Politielinten in de Spijkerstraat, donderdagmiddag. © Rolf Hensel

Politie zet 25 rechercheurs op Arnhemse mishandelingszaak waarbij man (73) omkwam

Een team van 25 rechercheurs moet zien te achterhalen waarom een 73-jarige Arnhemmer woensdagavond voor de deur van zijn huis aan de Spijkerstraat dodelijk werd mishandeld. In de zaak zijn tot nu toe zes verdachten aangehouden, van wie er vijf minderjarig zijn.

17 reacties

 • Elias

  2 jaar geleden
  @ ron k: Dat zegt Mart niet. Hij zegt m.a.w. dat er alleen verliezers zijn in dit drama, en dat de levens van de gezinnen ook voorgoed veranderd zijn. Dat is gewoon een feit. Zes families verwoest. En ook kinderen uit “nette” gezinnen kunnen misdaden plegen.
 • Elias

  2 jaar geleden
  Het is al mogelijk om minderjarigen van 16 en 17 te berechten volgens volwassen strafrecht. Dit wordt per zaak bekeken.
 • Mart

  2 jaar geleden
  Oorzaak hoeft niet altijd bij de ouders te liggen, ikzelf ben fel gekant tegen jeugdstraffen en volwassenen straf toepassen vind ik prima maar hier zijn alleen maar slachtoffers te betreuren. Het zal jou kind maar zijn.
 • JFS

  2 jaar geleden
  Niks mishandeling, dit is moord. Dat de Nederlandse rechters meer ophebben met die zielige daders ipv met het slachtoffer zal ook deze keer de straffen erg laag zijn. Als ik het voor het zeggen zou hebben.zou ik ze op een onbewoond eiland zetten en nooit meer naar omkijken
 • rob

  2 jaar geleden
  Jammer voor die ouders maar slachtoffer is 1000x erger

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.