De politie ontruimt het Sonsbeekpark.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie ontruimt het Sonsbeekpark. © Persbureau Heitink

Politiechef Dros na geweld op Koningsdag: ‘Jij, toetsenbordheld op sokken. Het is niet de vraag of, maar wanneer we je komen halen’

ARNHEM - Politiechef Oscar Dros kondigt op Facebook aan dat ‘toetsenbordhelden op sokken’ die ‘vunzigheid posten over collega's’ binnenkort worden opgepakt.

41 reacties

 • tgm beuningen

  1 maand geleden
  Wakker liggen van een happy ending en dan ook nog dit gedoe, geef het je te doen.
 • Jose Thannhauser

  1 maand geleden
  Wie niet luisteren wil moet maar voelen. Het respect naar hulpdiensten, dus ook naar de Politie is ver te zoeken. 1x waarschuwen zou al genoeg moeten zijn dus ik vind ze nog vrij tolerant.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  We leven in een gezondheidsdictatuur. Ga je eens inlezen bij Geert vd Bossche. Wellicht steek je wat op.
 • Wijkamp

  1 maand geleden
  Wat een hoop deugertje bij deze reacties . Dat heeft De Gelderlander mooi geselecteerd . Wanneer de politie braaf alle corona terreur regeltjes gaat handhaven zonder zelf eens na te denken over het nut daarvan krijg je dit soort wrijving met de burgers . Dhr Dros wil waarschijnlijk de aandacht van het echte probleem afleiden . Hij kan beter eerst een onderzoek instellen naar het buitenproportionele politiegeweld bij sonsbeek en zolang dat loopt , de boksende agent op non actief zetten .
 • Jan Hendrik Neuzen

  1 maand geleden
  De politie geeft zijn leven voor iedereen. Ik ben trots op de politie Oscar Dros. Ik hou mij aan de coronaregels ofschoon dat zeer zwaar is, we leven in een democratie. De politie is er voor ons allemaal, want die pet past ons allemaal.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.