De gemeenteraad van Arnhem tijdens de vergadering waarin de wethouders Jan van Dellen (VVD) en Martien Louwers (PvdA) onder vuur lagen vanwege de te late en gebrekkige informatie over het rapport over ongelijke behandeling van personeel.
Volledig scherm
De gemeenteraad van Arnhem tijdens de vergadering waarin de wethouders Jan van Dellen (VVD) en Martien Louwers (PvdA) onder vuur lagen vanwege de te late en gebrekkige informatie over het rapport over ongelijke behandeling van personeel. © Gerard Burgers

Politiek gedonder in Arnhem: het houdt niet op, niet vanzelf

ANALYSEARNHEM - Weer is slag geleverd op het politieke kerkhof dat Arnhem heet. Weer zijn slachtoffers gemaakt. Weer staat een nieuwe rekening open. Weer is het wachten tot die wordt vereffend. De jongste breuk in het stadsbestuur kost D66 de kop, terwijl die partij uit was op de scalp van een PvdA-wethouder. In het stadhuis in Arnhem is de boemerang nooit ver weg. Nu kwam-ie wel heel snel terug.

 1. Er is geen enkele reden voor de overwinnaars van het afvalreferendum om triomfantelijk te doen
  PREMIUM
  Column Onderlangs
  1

  Er is geen enkele reden voor de overwin­naars van het afvalrefe­ren­dum om triomfante­lijk te doen

  Er is geen enkele reden voor de overwinnaars van het afvalreferendum om triomfantelijk te doen. Wat gewonnen heeft is de irritatie, de overlast. Straks geen gedumpt afval meer (mag je hopen). Het kleine gat waar je de zak in proppen moet, zal verdwijnen. Geen gedoe meer met de pas. Maar een oplossing voor het enige wezenlijke probleem, het afvalprobleem zelf, is verder weg dan ooit.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Spiksplinternieuwe priklocatie in Malden nauwelijks gebruikt
  Play

  Spiksplin­ter­nieu­we prikloca­tie in Malden nauwelijks gebruikt

 2. Auto rechtdoor over rotonde, eindigt op de kop
  Play

  Auto rechtdoor over rotonde, eindigt op de kop

Arnhem e.o.