Volledig scherm
PREMIUM
Bernard ’t Jong (op de voorgond) en Ruben Jansen in de voormalige Koepelgevangenis in de Arnhemse wijk Lombok. © Erik van't Hullenaar

PrisonExperience gidst mensen met gebarentolk door Arnhemse oud-bajes

ARNHEM - De voormalige Koepelgevangenis in Arnhem wordt op 30 december open gesteld voor rondleidingen voor doven en slechthorenden met een gebarentolk. 

De openstelling is  een initiatief van  Ruben Jansen, die samen met  Bernard ’t Jong van 4Season Events de voormalige penitentiaire inrichting ‘De Berg’ aan de Wilhelminastraat in Arnhem heeft omgetoverd tot ‘PrisonExperience’. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Goede vriend doet Arnhems stel de das om met ‘luchtbuks’
    PREMIUM
    bij de politierechter

    Goede vriend doet Arnhems stel de das om met ‘luchtbuks’

    ARNHEM - Achter elkaar komen ze de rechtbank binnen. Hij (52) fier voorop, zij (31) met een bezorgde blik. Ze staan terecht voor verboden wapenbezit: een boksbeugel en een Lakefieldgeweer kaliber.22, met een magazijn, negen patronen en een geluiddemper. Het vuurwapen vond de politie tijdens een huiszoeking onder het matras van het echtelijke bed. De boksbeugel was eigenlijk bijvangst, die zat gewoon in het handtasje van mevrouw.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.