Het nieuwe Focus Filmtheater Arnhem aan het Audrey Hepburnplein.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe Focus Filmtheater Arnhem aan het Audrey Hepburnplein. © William Moore

Privacystrijder blijft vechten voor betalen met contant geld bij filmhuis in Arnhem

ARNHEM - Wie bij Focus Filmtheater in Arnhem naar de film wil, kan zijn of haar kaartje niet met contant geld betalen. Dat is een schending van de privacy, stelt de Arnhemse privacy-activist Michiel Jonker. Hij stapte deze week naar de rechter over de kwestie.

9 reacties

  • wim

    1 jaar geleden
    Het allemaal symbolisch wat meneer Jonker doet, het geeft overlast en hij jaagt iedereen op kosten.Even een vraagje aan meneer Jonker:U woont in een huis, staat u daar ook ingeschreven?U krijgt stroom en gas? Dan bent u bekend bij energieleveranciersHeeft u internet? Dan bent u bekend bij uw providerHeeft u een scooter of een auto? Dat is het kenteken bekend bij de instanties.U bent bekend, of u dit nu wil of niet.
  • Wim

    1 jaar geleden
    Jonker heeft groot gelijk!
  • SlimmeSjakie

    1 jaar geleden
    Vergeet de bonus-kaarten en andere kortingskaarten niet. Die gaan zelfs op adres-nivo... (daarom wissel ik regelmatig mijn oude, niet geregistreerde, kaart voor een nieuwe.
  • Sander

    1 jaar geleden
    Lekkere privacy zo. Nu lezen we allemaal over Michiel Jonker. Of is dat niet zijn echte naam? Fijn dat iemand strijdt voor z’n idealen maar als het Filmhuis handelt naar de letter van de wet dan moet ie bij de wetgever aankloppen en niet bij het Filmhuis.
  • Joris

    1 jaar geleden
    Gelijk heeft hij !Het is te gek voor woorden dat we tegenwoordig op steeds meer plekken met het wettelijke betaalmiddel niet meer kunnen betalen !Als er ergens een pin betaling storing is, dien je alsnog contant te kunnen betalen... en dán is het contante geld zeker wél welkom hé ?Wettelijk mogen ze contante betalingen weigeren (indien duidelijk aangegeven) maar daarvoor moeten we snel de wet aanpassen, zodat je ten alle tijden overal gewoon contant moet kunnen betalen !
  1. Donorkinderen en ouders naar rechter om identiteit spermadonor: ‘Ik voel me besodemieterd’
    PREMIUM

    Donorkinde­ren en ouders naar rechter om identiteit spermado­nor: ‘Ik voel me besodemie­terd’

    Voor de tweede keer in korte tijd stappen donorkinderen naar de rechter om te eisen dat een spermadonor zijn identiteit prijsgeeft. De man beloofde destijds dat zijn donorkinderen mogen weten wie hij is, maar hij wenst nu toch anoniem te blijven. De kinderen en hun ouders willen dat de vruchtbaarheidskliniek en de stichting die alle donoren registreert alsnog zijn gegevens verstrekken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

  1. Demonstranten boos over 'satanisch' songfestivallied van Cyprus
    Play

    Demonstran­ten boos over 'satanisch' songfesti­val­lied van Cyprus

  2. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
    Play

    Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

Arnhem e.o.