De eerste tijdelijke steunbalk in de ingang van Parkeergarage Centraal in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste tijdelijke steunbalk in de ingang van Parkeergarage Centraal in Arnhem. © Gerard Burgers

Problemen met ‘brokkeltunnel’ in ‘brokkentunnel’ na 3,5 jaar definitief verholpen

ARNHEM - De problemen met de ingang van Parkeergarage Centraal in de Arnhemse Willemstunnel moeten maandagochtend definitief zijn verholpen. Morgenavond wordt er een betonnen steunconstructie geplaatst.

7 reacties

 • Jan den Tien

  8 maanden geleden
  Aan de reacties te zien lezen ze niet waar het omgaat. Maar ach..lees ik wel vaker.
 • smit

  8 maanden geleden
  Plaats gewoon plastic paaltjes op de stoeprand, dan ziet een ieder waar de stoeprand begint en de weg ophoud. Dat is het grootste probleem, vreemden en onervarenen schatten de weg verkeerd in, omdat de muur en rijstrook niet normaal in elkaar over gaan. Maar met het stuk kunstwerk. Zeg maar het lanceer deel verwacht je niet.en dan nemen "ze" de bocht te krap.
 • Rock Witten

  8 maanden geleden
  Zie op YouTube: Willemstunnel Arnhem met 55 km per uur.
 • Rock Witten

  8 maanden geleden
  Het is een helling naar beneden dus precies 50 km/u rijden lukt niet helemaal maar dan: ik heb het al eerder aangegeven er staan op het wegdek pijlen met 'andere richtingen rechtdoor', je gaat een vrij donker gat in en in dat donkere gat zit een bocht naar links. Doordat je iets harder dan 50 km/u rijdt wordt je in een bocht verrast, daar doet dat lullige gevarenbordje boven het wegdek niets aan af. Die ronde kanten helpen mee met over de kop gaan. Politiek Arnhem geef je fout nou eens toe.
 • Tinus Timmerman

  8 maanden geleden
  Een prima tunnel waar te veel bestuurders veel te snel door heen gaan. Maar misschien is het voor sommigen beter dat als ze door het tunneltje moeten, om een loods aan boord te nemen. Ikzelf heb pas 55 jaar mijn rijbewijs en heb +/- 1500.000 km gereden en denk daarom dat ik wel iets van verkeerssituaties afweet. Soms moet je je rijgedrag gewoon aanpassen aan de omstandigheden!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.