Volledig scherm
© ANP XTRA

Problemen op spoor tussen Arnhem en Zutphen voorbij; treinen rijden weer

UpdateARNHEM/ ZUTPHEN - De treinstremming op het spoor tussen station Arnhem Velperpoort en Zutphen zijn voorbij. Dat laat de Nederlandse Spoorwegen rond 13.00 uur weten. Er reden urenlang geen treinen op het traject als gevolg van een aanrijding met een persoon.

De verwachting is dat de treinen rond 13.30 uur weer normaal zullen rijden, meldt de NS.  Door de aanrijding moest ook op het traject Zutphen-Apeldoorn het treinverkeer worden stilgelegd. Ook de problemen daar moeten rond 13.30 uur weer verholpen zijn, aldus de Nederlandse Spoorwegen.

Om reizigers tijdens de stremming toch te kunnen vervoeren, werden tussen Zutphen en Dieren snelbussen ingezet. Ook reden er stopbussen tussen Dieren, Rheden, Velp, Arnhem Presikhaaf, Arnhem Velperpoort en Arnhem Centraal. Datzelfde gold voor de route Zutphen, Brummen en Dieren.

Details over de aanrijding zijn niet bekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.