Tine Hendriks is coördinator van Nu Niet Zwanger, een project van de GGD Gelderland-Midden.
Volledig scherm
PREMIUM
Tine Hendriks is coördinator van Nu Niet Zwanger, een project van de GGD Gelderland-Midden. © Rolf Hensel

Project Nu Niet Zwanger: Als een kind krijgen even geen goed idee is

interviewARNHEM - Nu Niet Zwanger. Een project van GGD Gelderland-Midden dat vragen oproept. Wie mag er niet zwanger worden? En wie bepaalt dat dan? Coördinator Tine Hendriks moest zich er al voor verantwoorden in de gemeenteraad van Overbetuwe. 

Een aan heroïne verslaafde dakloze vrouw, die haar lichaam verkoopt om haar verslaving te bekostigen. Niet bepaald het plaatje van een ideale moeder. Of een gezin, diep in de schulden en met allerlei andere problemen. Is dat het juiste moment om aan gezinsuitbreiding te werken? Nu Niet Zwanger wil vrouwen die niet zelfredzaam zijn aan het denken zetten over hun kinderwens. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Crisisteams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandige ondernemers tijdens coronacrisis
    PREMIUM

    Crisis­teams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandi­ge onderne­mers tijdens coronacri­sis

    ARNHEM - Bijna 5000 zelfstandige ondernemers in Arnhem en omringende gemeenten hebben via de gemeenten een aanvraag ingediend voor financiële ondersteuning tot aan het bestaansminimum. In Arnhem alleen gaat het om 2.500 zelfstandigen zonder personeel en kleine ondernemers met enkele personeelsleden. Crisisteams zetten alle zeilen bij om veel uitkeringen nog voor de Pasen uit te betalen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.