Archieffoto van KW37 op de SaksenWeimar-kazerne.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto van KW37 op de SaksenWeimar-kazerne. © Hans Broekhuizen

Protest tegen komst kunstenaarskolonie groeit: bewoners Elderveld filmen groene zoom

ARNHEM - De weerstand tegen de mogelijke komst van kunstenaarskolonie KW37 naar de Drielsedijk groeit. Een protestfilmpje over het groene uitloopgebied is tientallen keren gedeeld. Ook scoutingclub Schutgraaf begint zich te roeren in de kwestie.  

7 reacties

 • Loesie

  1 jaar geleden
  Natuurlijk moet die kunstenaars een plek hebben. Maar daar moet geen groen voor worden opgeofferd. Zeker niet door een GroenLinks wethouder. En waarom deze kolonie verplaatsen naar wijken waar toch al weinig groen is. Waarom niet in het bosrijke' t Cranevelt, Hoogkamp of Angerenstein om maar eens een paar wijken te noemen. In die wijken is plek genoeg. 
 • Berend

  1 jaar geleden
  Ik verwacht dat de omgeving op een gegeven moment wel ingrijpt.
 • spiegel

  1 jaar geleden
  Wat een denigrerende reactie. Onze regelgeving zou veel meer ruimte moeten bieden om mensen te laten wonen zoals ze zelf willen. Dat is goed voor iedereen.
 • Toscane

  1 jaar geleden
  Het lijkt wel een krottenwijk op die foto...wat zijn dat voor hutjes? Wonen daar mensen?
 • EenOptimist

  1 jaar geleden
  Dezelfde dame die ook de 30liter afvakzakjes en verkleinen ondergrondse container er door heen heeft gepropt? Multiple choice vraag..en het antwoord is ? Juist C.Bouwkamp..kon niet missen..lijkt wel het zusje van een zekere G. Elfrink..die propte ook alles erdoor waardoor de burger weer eens buitenspel stond

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.