Bedrijventerrein Kleefsewaard waar de biomassacentrale staat.
Volledig scherm
Bedrijventerrein Kleefsewaard waar de biomassacentrale staat. © Hans Broekhuizen

Protestactie tegen biomassacentrale op Kleefsewaard

ARNHEM - Actievoerders tegen de biomassacentrale op industriepark Kleefsewaard gaan woensdag 11 september een petitie aanbieden aan de Gelderse commissaris van de koning John Berends. Dat gebeurt nadat de demonstranten een korte stoet van de Beekstraat via het stadhuis naar het provinciehuis hebben gemaakt.

16 reacties

 • Harry

  2 jaar geleden
  Was het maar wind, juist vooral stoken als het windstil is.
 • Hendrik Jan Willem

  2 jaar geleden
  moet je eens een boom in je eigen tuin omhakken, ben je bijna crimineel, dit is toch niet uit te leggen
 • Dion Binsbergen

  2 jaar geleden
  We moeten van het gas af en aan het hout verbranden.Duitsers/Oostenrijkers verbranden veel hout maar moeten juist aan het gas.Dit gaat dus nergens over, welkom in Europa! De drammerts zorgen alleen voor hun eigen baantjes en doen dat zelfs als het slecht voor het milieu is, hoe hypocriet zeg.
 • Peter Schuitema

  2 jaar geleden
  Als de politiek toestaat dat de centrale in gebruik genomen wordt dan zijn ze tegen het milieu klimaat en tegen de Arnhemse bevolking ik kan er niks anders van maken. Want het oe bewezen dat een biomassa centrale vervuilender is dan een gascentrale. Politiek stop het. Doe maar op basis van  stikstof waardoor er ook niet gebouwd mag worden!
 • Geert kolks

  2 jaar geleden
  En op kosten van het milieu. Bomen vreten CO2 en stikstof.Ik ben geen milieu activist maar hier moeten we toch wel tegen protesteren.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.