Volledig scherm
Graffiti ‘Fijne Ramadan’ op de Hommelse Poort in de Hommelstraat. © DG

PVV wil geen ‘Fijne Ramadan’ meer lezen op Hommelse Poort

ARNHEM - De tekst ‘Fijne Ramadan’ op de Hommelse Poort in de Hommelstraat in Arnhem moet worden verwijderd en de kosten moeten worden verhaald op de dader. Dat vindt de PVV in Arnhem. 

De partij ergert zich aan de ‘stelselmatige bezoedeling van de Hommelse Poort’ en vraagt het college van burgemeester en wethouders samen met betrokkenen ‘te zoeken naar een permanente goed uitziende vandalismebestendige oplossing’. 

Rond de Hommelse Poort wordt een kat-en-muisspel gespeeld. De afgelopen jaren werden herhaaldelijk aan de Ramadan gelieerde leuzen op het spoorviaduct gespoten of geschilderd. Na een schoonmaakactie volgt al snel weer nieuwe graffiti. 

Volgens de PVV is het in de wijk een publiek geheim wie er achter de leuzen zit: ‘Iedereen lijkt deze persoon te kennen, maar niemand wil of durft zijn of haar naam te noemen’, aldus PVV-gemeenteraadslid Robert Sanders in een brief aan B en W. 

Hij wil dat de gemeente in actie komt om de identiteit van de dader te achterhalen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.