Raadsmeerderheid achter kandidatuur Arnhem voor organisatie Songfestival

UpdateARNHEM - Een meerderheid in de gemeenteraad van Arnhem schaart zich achter de kandidatuur van Arnhem voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival volgend jaar. Dat bleek woensdagmiddag tijdens de raadsvergadering op het Arnhemse stadhuis.

19 reacties

 • LegendaryCarlos

  2 jaar geleden
  Noem eens 5 van dit soort evenementen die niet jaren nog een deuk in de begroting achter lieten. Want dat doen ze allemaal, met de Olympische Spelen als inktzwart (of dieprood) voorbeeld. Want ga jij nu extra naar waar het Songfestival in 2017 gehouden werd (ik moest de plaats opzoeken...)?
 • Sunter

  2 jaar geleden
  De SP dient een motie in over iets waar de gemeente niet over gaat?! Wat zijn dat voor amateurs?
 • Jeempie

  2 jaar geleden
  Legendarycarlos vergeet niet wat het Eurovisiesongfestival Arnhem opbrengt. Dat is vele malen meer dan de investering en voor hele lange tijd. Als onder het dak vlaggen gespannen worden is het geluid probleem opgelost. Nijmegen is blij met het optreden van Rammstein. Prima toch.
 • wolfman

  2 jaar geleden
  Geen Rammstein wat de gemeente niks kost en "weggeeft" aan Nijmegen, maar wel 8Mln Euries voor SF ?? Doe ff normaal!!
 • Harry

  2 jaar geleden
  Geld van een ander uitgeven is nou eenmaal makkelijk.... Gelukkig zijn er nog meer kandidaat-steden, duimen maar dat die dit “geluk” krijgen.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.