Voorbereidingen op het Ramadan Kinderfeest in het Immerloopark. Plaatsen van de vele tentjes voor overdekte terrassen en eettentjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorbereidingen op het Ramadan Kinderfeest in het Immerloopark. Plaatsen van de vele tentjes voor overdekte terrassen en eettentjes. © Gerard Burgers

Ramadan Kinderfeest in Arnhem verwacht 3000 bezoekers per dag: ‘De negativiteit over moslims mag wel weg’

ARNHEM - Theater, ponyrijden, kermisattracties en foodtrucks. Daarmee wil de organisatie van het Ramadan Kinderfeest dit weekend 6000 mensen trekken in Park Immerloo in Arnhem-Zuid.  

7 reacties

 • Peter Van Brakel

  3 weken geleden
  Nederland is een joods/christelijk land en geen islamitisch land. Islam is een bedreiging voor de westerse vrijheden, normen en waarden. En het wordt door de msm gepropageerd of het 't mooiste is wat er bestaat. Terwijl ze onze eigen feestdagen de nek omdraaien.
 • Carel van ‘t Zand

  3 weken geleden
  Van mij mag iedereen geloven wat ie wil maar wel achter de eigen voordeur. De promotie van het Islamisme is niet gezond in dit land. Er is geen enkele religie die zo opgedrongen wordt als deze. En erg vredelievend zijn ze ook niet gezien de conflicten op de wereld…
 • j hu

  3 weken geleden
  een kinderfeest is niet het moment om als moslim zijnde jezelf een spiegel voor te houden, maar wat meer corrigerend vermogen binnen je eigen wereld zou van de moslimgemeenschap een betere indruk geven. Met name ouders missen dit vermogen.
 • Gert Mans

  3 weken geleden
  Is dat zoiets als de EO-Jongerendag?
 • H. Frerichs

  3 weken geleden
  hoe hoog is de vacinatie graad ,bij deze groep ??
 1. Verdachte (16) van steekpartij bij Arnhemse school had keukenmes bij zich: mag dat volgens de regels?
  PREMIUM
  9

  Verdachte (16) van steekpar­tij bij Arnhemse school had keukenmes bij zich: mag dat volgens de regels?

  ARNHEM - De 16-jarige Arnhemmer die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij de steekpartij van afgelopen donderdag bij een middelbare school in Arnhem, had naar verluidt een keukenmes op zak. Hij zou hiermee twee anderen gestoken hebben en zelf ook gewond zijn geraakt. Wat is eigenlijk precies de regelgeving rondom het dragen van messen? Mocht hij met een huis-tuin-en-keukenmes zomaar over straat?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.