Volledig scherm
Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband staat bij de pers te woord voorafgaand aan de uitspraak van de rechtbank af of hij als 49-jarige door het leven mag gaan, in plaats van de 69 jaar die zijn leven echt telt. © ANP

Ratelband begint mogelijk met ‘nieuwe procedure’ om 20 jaar jonger te worden

ARNHEM - Emile Ratelband begint mogelijk ‘een nieuwe procedure’ om als 49-jarige door het leven te kunnen gaan. De rechtbank wees vorig jaar een verzoek van de 69-jarige positiviteitsgoeroe uit Arnhem hiertoe af. Hij gaf na de zitting direct aan een hoger beroep te overwegen. 

Daar lijkt het nu niet van te komen, liet Ratelband eerder deze week doorschemeren op de zender Radio Noord-Holland. 

,,We zitten net te overwegen om het hoger beroep niet in te dienen maar om een nieuwe procedure aan te gaan’’, liet hij optekenen.

,,We hebben natuurlijk heel veel kennis vergaard de afgelopen maanden en we zijn tot de conclusie gekomen dat het onverstandig zou zijn om beslag te leggen op de tijd van de rechter. Dus misschien dat we wel een nieuwe procedure beginnen. Maar ik ben 49, blijf 49 en zal altijd 49 blijven.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.