Leegstaande kantoren bij Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem-Zuid zijn volgens raadslid Guus van der Laak het domicilie van ratten en junks geworden.
Volledig scherm
PREMIUM
Leegstaande kantoren bij Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem-Zuid zijn volgens raadslid Guus van der Laak het domicilie van ratten en junks geworden. © Eigen foto

‘Rattenkantoren’ in Arnhem-Zuid moeten tegen de vlakte, extra toezicht beloofd

ARNHEM - Twee vervallen kantoren bij Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem staan op de nominatie te worden gesloopt. Voor renovatie en/of transformatie zijn de gebouwen al te ver heen, oordeelt de eigenaar. Over sloop en nieuwbouw wordt overlegd met de gemeente.

Dat meldt het Arnhemse college van burgemeester en wethouders aan raadslid Guus van der Laak van Arnhem Centraal. Hij uitte recent zijn zorgen over de kantoren op de hoek van de Pleijweg en de Kronenburgbusbaan/Matsersingel, die volgens hem zijn verworden tot een domein voor ratten en junks.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Oproep tot jaarlijks 1 minuut stilte in Arnhem voor slachtoffers van racisme
    PREMIUM

    Oproep tot jaarlijks 1 minuut stilte in Arnhem voor slachtof­fers van racisme

    ARNHEM - Jaarlijks een minuut stilte in Arnhem voor de slachtoffers van racisme: dat kondigt de organisatie van het protest tegen politiegeweld en racisme aan die donderdag werd gehouden op de Markt voor het Huis der Provincie in de Gelderse hoofdstad. Vandaag is Nijmegen aan de beurt in een estafette langs steden in Nederland naar aanleiding van de dood door politiegeweld van de zwarte Amerikaan George Floyd in Mineapolis.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.