Het bewuste pand in Presikhaaf dat in juni van dit jaar op last van burgemeester Ahmed Marcouch werd gesloten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bewuste pand in Presikhaaf dat in juni van dit jaar op last van burgemeester Ahmed Marcouch werd gesloten. © DG

Rechter zit met uithuisplaatsing in haar maag na vondst 503 xtc-pillen in woning in Presikhaaf

ARNHEM - Zet je een huurder bij wie drugs is aangetroffen meteen op straat in deze tijd van woningnood? Of probeer je een oplossing voor hem te vinden? Voor dat dilemma zag voorzieningenrechter Ellen de Groot zich vrijdagmorgen gesteld.

14 reacties

 • m bruijn

  2 maanden geleden
  @Pieter Breuring: Ja
 • Charles de Wit

  2 maanden geleden
  Hoeveelheden waarmee je duidelijk dealer bent; vette pech, huis weg. Dus mevrouw de rechter kan wel heel erg moeilijk doen, maar het is nergens voor nodig; als je je gat verbrandt, moet je op de blaren zitten.
 • H.E.M. Arts

  2 maanden geleden
  Als ouder ben je verantwoordelijk voor een puberend kind. Dat houdt o.a. in, dat het gezag ook bij de ouder(s) kan aankloppen bij overtreding van regels. Ook als meerdere volwassenen in een huis wonen, ben je samen verantwoordelijk, als ik me niet vergis, voor het zich houden aan o.a. huurvoorschriften. Elkaar dus aanspreken op grensoverschrijdend gedrag is dan ook raadzaam. Het kan veel ellende voorkomen zoals een bijv. een huisuitzending.
 • Albert van der Broek

  2 maanden geleden
  Weke knieën en gedogen schept alleen maar precedenten. De aso's en boeven weten dat er met van alles rekening wordt gehouden. Daar baseren ze hun risico-afwegingen op. Vandaar al die criminaliteit. Je wordt uiteindelijk toch wel geholpen.
 • Pieter Breuring

  2 maanden geleden
  Zou iedereen die vind dat deze persoon zijn huis uit moet dat ook vinden als het zijn of haar thuiswonende puberzoon betreft?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.