Volledig scherm
De eerste editie van Park Open was geslaagd, ondanks een stevige regenbui. © Erik van 't Hullenaar

Regen deert publiek Park Open niet

ARNHEM - Er is meer voor nodig dan een stevige regenbui om het publiek van Park Open te laten vertrekken. ,,Gelukkig wel", zegt voorzitter Evelien van der Vliet van de stichting Park Open. ,,Rond kwart over twee leek het alsof iemand een emmer water omkeerde, zo hard ging het.”

Gelukkig voor de organisatie bleven veel mensen schuilen onder het bladerdak van Sonsbeekpark, de luifels van eettentjes en enkele partytenten. In totaal bezochten zo'n 1500 mensen het fijne theaterweitje van Arnhem's grootste park.

Stevige bui

Van der Vliet: ,,We hebben vorige jaar de opzet veranderd van dertien naar vier keer per zomer. Daar staat tegenover dat de optredens twee keer zo lang duren. Als er dan een stevige bui roet in het eten gooit dan begint het Park Open-seizoen wel heel slecht.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.