Een goederentrein op de Betuweroute bij Zetten. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een goederentrein op de Betuweroute bij Zetten. Foto ter illustratie. © Rolf Hensel

Regio slaat alarm: ‘Meer goederenvervoer schaadt bouw broodnodige huizen’

ARNHEM/ NIJMEGEN - Meer goederenvervoer over het spoor langs Arnhem en omgeving kan de bouw van broodnodige huizen in de regio in gevaar brengen. Kom daarom snel met meer duidelijkheid over de plannen voor openbaar vervoer.

 1. Roetveegpiet bij intocht in centrum Arnhem staat op een zijspoor: ‘Kans voorbij laten gaan’
  PREMIUM

  Roetveeg­piet bij intocht in centrum Arnhem staat op een zijspoor: ‘Kans voorbij laten gaan’

  ARNHEM - De roetveegpiet van de Stichting Stichting Die Blide Incomst van Sinterniclaesz in Arnhem staat op een zijspoor. Het Platform Binnenstad Arnhem, de organisatie van winkeliers en ondernemers van het stadshart, ziet geen rol meer weggelegd voor de stichting bij de toekomstige intocht. ,,Het is te laat”, zegt voorzitter Gerard Velthuizen van het PBA beslist. ,,Ze hebben hun kans voorbij laten gaan.”
 2. Hoorapparaat gelanceerd door afdoen mondkapje: ‘We hebben meer klanten die nu hun hoortoestel kwijt zijn’
  PREMIUM

  Hoorappa­raat gelanceerd door afdoen mondkapje: ‘We hebben meer klanten die nu hun hoortoe­stel kwijt zijn’

  GROESBEEK/NIJMEGEN/ARNHEM/CUIJK - Mondkapjes en hoorapparaten, het blijkt een ongelukkige combinatie. Het opzetten van een mondkapje wil nog wel lukken. Maar bij het afzetten gaat het mis. Meer dan eens wordt het vaak minuscule hoorapparaat gelanceerd. En zie het dan maar eens terug te vinden voordat het onder de wielen van een passerende auto plat wordt gereden of onder een winkelwagentje terecht komt.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.