Het uitgebreide coronaterras van Café Vrijdag pal voor het te koop staande herenhuis van Xandra Derks.
Volledig scherm
PREMIUM
Het uitgebreide coronaterras van Café Vrijdag pal voor het te koop staande herenhuis van Xandra Derks. © Gerard Burgers

Rel rond Arnhems ‘coronaterras’, buren furieus om uitbreiding: ‘Er is zoveel geluidsoverlast’

ARNHEM - Het coronaterras van Café Vrijdag aan de Velperbuitensingel in Arnhem belemmert de verkoop van het monumentale pand van de buren en zorgt voor overlast. Dat zegt Xandra Derks, die in het herenhuis pal naast het café woont. 

19 reacties

 • P Van de Kaa

  5 maanden geleden
  Joke Theunissen, wat een boel aannames in een klein stukje. Houdt u bij feiten, niet bij uw eigen ridicule overtuigingen. Snuivende geitenwollen sokkendragers, hoe verzin je het.
 • Tijl Jacobs

  6 maanden geleden
  Als je geen overlast wilt moet je mss niet in het centrum ad singel wonen maar buiten de stad. Het gezeik van mensen die in hartje centrum wonen en rust zoeken moet n keer afgelopen zijn.. je kiest er zelf voor
 • Bertus Tuenter

  6 maanden geleden
  Het lijkt mij dat mevrouw Derks een beetje gefrustreerd is omdat ze het pand nog niet verkocht heeft,en de frustratie afreageerd op de buurman met zijn(tijdelijke) terras.
 • Anoniem

  6 maanden geleden
  Wij wonen naast de Vergaderie en hebben dus ook het terras van vrijdag schuin voor de deur. Zeer zelden last gehad het afgelopen jaar. 2 keer. Meteen iets van gezegd en meteen opgelost met excuses en later een kopje koffie en later nog eens een terugkoppeling van wat er verder mee is gedaan. Altijd keurig en correct behandeld door Ronald. Een ondernemer die er alles aan gelegen is om in goede harmonie met de buurt zaken aan te pakken en op te lossen. Betrouwbaar en oprecht.
 • Mies Gooyer

  6 maanden geleden
  We zijn een naar volkje geworden de afgelopen 20 jaar. Niets is meer goed, maar zelf mag men alles. Dat terras is er al zolang ik mij kan heugen. Als ik geen herrie wil, ga ik daar niet wonen. Zo ben ik heel lang op zoek geweest naar een woning waar ik het minste last zou ervaren (helaas mag hutje op de hei niet), op diverse punten gelet. Leeftijd huis, verkeer in de straat, buurt/ buren, etc. En dan nóg kunnen er onverwachte zaken opspelen, ouderen met een héééle grote familie, áltijd visite 🙉
 1. Diagnose autisme sloeg bij Rens in als een bom: ‘Het was een kantelpunt in mijn leven’
  PREMIUM
  voorstelling
  1

  Diagnose autisme sloeg bij Rens in als een bom: ‘Het was een kantelpunt in mijn leven’

  ARNHEM - Rens de Vette uit de Arnhemse wijk Heijenoord zingt over zijn tumultueuze leven met de rockband 5 Hoog Achter. De Vette speelt zichzelf in hun voorstelling ‘Kantelpunt’ die op 17 oktober in première gaat in Theater De Leeuw in Arnhem. ,,Pas op mijn 55ste kreeg ik te horen dat ik autisme heb. Het sloeg in als een bom. Alles viel op z’n plek. Het was een kantelpunt in mijn leven.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.