De kruising Rijkerswoerdsestraat en het RijnWaalpad (de snelfietsroute tussen Arnhem en Nijmegen) waar Deborah (inzet) werd aangereden.
Volledig scherm
PREMIUM
De kruising Rijkerswoerdsestraat en het RijnWaalpad (de snelfietsroute tussen Arnhem en Nijmegen) waar Deborah (inzet) werd aangereden. © Gerard Burgers/eigen foto

‘Respectloze’ man die Deborah zwaargewond achterliet na aanrijding op snelfietspad moet half jaar de cel in

ARNHEM -  De 33-jarige man uit Huissen die een jaar geleden op het RijnWaalpad de Arnhemse Deborah (34) op haar fiets aanreed en haar vervolgens zwaargewond achterliet, is dinsdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van een half jaar.

13 reacties

 • patrick wijgman

  1 jaar geleden
  …half jaar….waarvan 4 maanden voorwaardelijk zeker ?, …sneu D’66 rechtertje ?. Dat noemen ze rechtspraak in NL.
 • Richardson D

  1 jaar geleden
  Je rijdt iemand aan, hebt geen rijbewijs en onze rechtspraak komt niet verder dan “ In beginsel staat er een werkstraf op het veroorzaken van een dergelijk ongeluk”. Nu krijgt de dader slechts een “half jaar”.
 • Achter hooker

  1 jaar geleden
  Hieruit blijkt weer de dader wordt slachtoffer. Een half jaar celstraf. Wat is dat voor celstraf. En het slachtoffer?
 • Rene Woeltjes

  1 jaar geleden
  Is een heropvoedingskamp niet beter voor dit aso tuig?
 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Een werkstraf..? een half jaar cel....? meer niet,..? geen financiele gevolgen voor deze dader..? dus verder moet mevrouw het zelf maar uit zoeken...? we zakken wat rechtsspraak betreft steeds verder af naar een soort theater voorstelling.....waarbij de hoofdrol speelster...nog een trap na krijgt...! en de veroorzaker van alle ellende fluitend de zaal verlaat...

In samenwerking met indebuurt Arnhem