De kruising Rijkerswoerdsestraat en het RijnWaalpad (de snelfietsroute tussen Arnhem en Nijmegen) waar Deborah (inzet) werd aangereden.
Volledig scherm
PREMIUM
De kruising Rijkerswoerdsestraat en het RijnWaalpad (de snelfietsroute tussen Arnhem en Nijmegen) waar Deborah (inzet) werd aangereden. © Gerard Burgers/eigen foto

‘Respectloze’ man die Deborah zwaargewond achterliet na aanrijding op snelfietspad moet half jaar de cel in

ARNHEM -  De 33-jarige man uit Huissen die een jaar geleden op het RijnWaalpad de Arnhemse Deborah (34) op haar fiets aanreed en haar vervolgens zwaargewond achterliet, is dinsdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van een half jaar.

13 reacties

 • patrick wijgman

  1 maand geleden
  …half jaar….waarvan 4 maanden voorwaardelijk zeker ?, …sneu D’66 rechtertje ?. Dat noemen ze rechtspraak in NL.
 • Dirk Peters

  1 maand geleden
  Je rijdt iemand aan, hebt geen rijbewijs en onze rechtspraak komt niet verder dan “ In beginsel staat er een werkstraf op het veroorzaken van een dergelijk ongeluk”. Nu krijgt de dader slechts een “half jaar”.
 • Hennie Piek

  1 maand geleden
  Hieruit blijkt weer de dader wordt slachtoffer. Een half jaar celstraf. Wat is dat voor celstraf. En het slachtoffer?
 • Rene Woeltjes

  1 maand geleden
  Is een heropvoedingskamp niet beter voor dit aso tuig?
 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Een werkstraf..? een half jaar cel....? meer niet,..? geen financiele gevolgen voor deze dader..? dus verder moet mevrouw het zelf maar uit zoeken...? we zakken wat rechtsspraak betreft steeds verder af naar een soort theater voorstelling.....waarbij de hoofdrol speelster...nog een trap na krijgt...! en de veroorzaker van alle ellende fluitend de zaal verlaat...
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Automobilist laat fietsster voor dood achter op RijnWaalpad en komt niet naar zitting: ‘Hoe kun je met jezelf leven?’
  PREMIUM

  Automobi­list laat fietsster voor dood achter op RijnWaal­pad en komt niet naar zitting: ‘Hoe kun je met jezelf leven?’

  ARNHEM – Hij rijdt rond zonder rijbewijs, is waarschijnlijk onder invloed van softdrugs, botst in Arnhem tegen een vrouw op een mountainbike, laat haar voor dood achter en komt niet naar de rechtszitting. ,,Schofterig”, noemde de officier van justitie hem dinsdag op de rechtbank. Ze eiste een gevangenisstraf van een half jaar tegen de 33-jarige Tristan E. uit Huissen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.