Zorgpersoneel in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Zorgpersoneel in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. © Jordi Deckert/Eastview media

Rijnstate vraagt coronabonus aan voor al zijn 4000 personeelsleden: ‘Goedkeuring is aan ministerie’

ARNHEM - Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem gaat voor al zijn ruim 4000 personeelsleden een bonus van 1000 euro per persoon aanvragen bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het gaat om een bedrag van meer dan 4 miljoen euro.

22 reacties

 • karin

  2 jaar geleden
  iedereen in de zorg van hh tot artsambtenaren krijgen ook 375,00 per half jaar wat belachelijk is 
 • Antonius

  2 jaar geleden
  Een hogere bonus voor IC personeel mag ook maar geen bonussen voor personeel dat niets extra’s heeft gedaan of zelfs betaald heeft thuis gezeten.
 • Pieter Hoogveld

  2 jaar geleden
  Waarom is er überhaupt discussie over, ze moeten het allemaal krijgen van VWS
 • Fietser

  2 jaar geleden
  Bij onze organisatie kregen alle medewerkers februari een aanschrijvingsbrief van de directeur. “Mogelijk wordt u in de crisisorganisatie ingezet om COVID te bestrijden”. Groot deel van het vaste personeelsbestand nooit op de werkvloer in deze strijd gezien terwijl wij maanden lang weken van 100 uur maakten. Met als resultaat forse burn-out uitval. Nu de keus moet worden gemaakt deze extra inzet te laten belonen is de directie bang om voor haar keuze uit te moeten komen.
 • ProGrip24

  2 jaar geleden
  Wel opmerkelijk, de grafiek op de RIVM site laat helemaal geen tweede golf zien, wel een flinke stijging van positief geteste, niet verwarren met besmette of corona infecties.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.