Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Rijschool trekt spoor van ellende: ‘Hij verdwijnt regelmatig een poosje van de aardbodem’

ARNHEM/ NIJMEGEN - ,,Meneer de rijschoolhouder is met de noorderzon vertrokken. Of beter gezegd, met de zuiderzon. Hij zit in Afrika’’, zegt een buurvrouw van de Arnhemse eigenaar (31) van Rijschool Cosma, actief in de regio Arnhem en Nijmegen.

Zijn rijtjeshuis in Arnhem-Zuid staat er troosteloos bij. De koopwoning oogt leeg, de tuin ligt er verwaarloosd bij. De eerste verdieping is het decor van een onttakelde, opgerolde wietkwekerij. Op 28 februari heeft de politie die kwekerij in dit pand ontdekt, bevestigt een woordvoerder. De buren hebben de Arnhemse rijschoolhouder inmiddels al wekenlang niet gezien.

,,Nou, wij hebben ook al heel lang niets meer van hem gehoord. Hij reageert nergens op. Het is gewoonweg schandalig. We krijgen allemaal nog geld van hem in verband met gemiste lessen en examens’’, zeggen de Nijmegenaren Charlotte en Thijs.

Quote

Helaas blijkt van het hartverwar­men­de beeld van enkele jaren geleden weinig over te zijn

Gedupeerden

Inmiddels hebben in totaal vijf gedupeerden schriftelijke verklaringen afgelegd over de vermeende wanpraktijken van de Arnhemse rijschoolhouder, blijkt uit inzage in stukken door De Gelderlander. ,,De Nijmeegse vestiging van de rijschool staat al geruime tijd leeg. Zeker anderhalf tot twee maanden. Hij is weg. Ik weet niet waar naar toe’’, aldus een woordvoerder van Keizer Karel Bedrijfsmakelaars.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.