Rob Groen
Volledig scherm
PREMIUM
Rob Groen © Gerard Burgers

Rob helpt Arnhemse minima met hun te hoge energierekening: ‘Onrecht trek ik me erg aan’

vrijdaginterviewARNHEM - Rob Groen helpt Arnhemmers die worstelen met hun energierekening. Het ‘onrecht’ waar hij op stuit, raakt hem. ,,Het zorgt ervoor dat ik enorm gedreven word.”

2 reacties

  • Peter Driessen

    1 jaar geleden
    Ik ben blij dat ik de afgelopen jaren veel geld heb verdiend met beleggen en dat ik mijn huis reeds afgelost heb, daardoor kan ik rustig in mijn Mercedes sportwagen met V8 blijven rijden, staat de kachel op 22 graden terwijl de ramen open zijn voor frisse lucht, staat er elke dag ossenhaas of vis op het menu en kan ik minstens vier keer per jaar op vakantie. Leven in een soort kunstmatige armoede ten gunste van het milieu zoals deze man lijkt me helemaal niks.
  • joan sas

    1 jaar geleden
    lang douchen tikt aan. TIP: koop bij Praxis een spaarkop voor 4 eu. Knip van leder een ring met diameter 18 mm. boor een gaatje van 2,5 mm in midden. doe het spaarleertje tussen de slang en kop. als je eerst een leertje met gat van 3 mm doet dan kan het gezin vast wennen; later doe je dan 2,5 mm erin en dat valt amper op. het bespaart 50 a 70% op kosten van warm douchewater; bij mij is dat ruim de helft van m'n dure gasverbruik. zelf douche ik in 2 a 3 minuten maar ik lees verhalen van 30 min.