Supermarktmanager Robert Vroegop van Albert Heijn aan de Velperbuitensingel in Arnhem.
Volledig scherm
Supermarktmanager Robert Vroegop van Albert Heijn aan de Velperbuitensingel in Arnhem. © Gerard Burgers

Robert Vroegop ziet mensen terug verlangen naar supermarkt als ontmoetingsplek

Het virus en ikRobert Vroegop van Albert Heijn aan de Velperbuitensingel in Arnhem merkt dat de klanten meer dan ooit behoefte hebben aan een praatje met elkaar. Maar hoe graag hij dat ook zou willen, de supermarkt mag nu even niet de sociale ontmoetingsplek zijn waar mensen zo naar verlangen.

5 reacties

 • wilma

  2 jaar geleden
  Moet je naar de appie op presikhaaf gaan,word je gek gemaakt doe dan maar goed afstand houden.
 • Gert

  2 jaar geleden
  De foto maakt duidelijk waar het AH Velperbuitensingel aan ontbreekt: een afscheiding om in- en uitgaande klanten uit elkaar te houden.
 • ber

  2 jaar geleden
  Van oudsher zijn kerken in dit land ontmoetingsplekken waar wijkbewoners elkaar dagelijks treffen en kunnen spreken. Sinds de massale ontkerkelijking hebben allerlei andere instellingen zoals supermarkten deze functie overgenomen, echter van oudsher zijn supermarken gewoon handelshuizen. Deze stap terug is logisch en verklaarbaar. Het is allemaal veel te ver doorgeschoten.
 • Bert

  2 jaar geleden
  Beste AH aan de Velperbuitensingel, waarom verplicht jullie bewaker de bezoekers niet om hun handen te desinfecteren? Hij staat daar maar te niksen, of te socialiseren met meerdere bezoekers bij elkaar. Het publiek zit overal aan aan met hun vieze vingers, dat dat moet ik eten? Zelfs bij de Gamma moet iedereen z'n handen ontsmetten bij binnenkomst! De anderhalve meter afstandsregel wordt ook helemaal niet nageleefd! Jongelui lopen in groepen door de winkel, en hoesten voluit. Afdelingsmedewerkers zie ik hun neus afvegen aan hun handen. Doe hier iets aan!
 • elco

  2 jaar geleden
  Dat gaat niet meer gebeuren, het wordt een andere en nieuwe tijd.We zullen moeten leven met een afstandelijke grens waarin we nog meer ver eenzamen en individualiseren.Dus Supermarktmanager droom maar lekker verder, en maak er wat van op 1,5 meter

In samenwerking met indebuurt Arnhem