Tegenstanders van het kappen van 800 bomen in Park Klarenbeek in Arnhem vormen symbolisch een beschermde kring aan de rand van het bos.
Volledig scherm
PREMIUM
Tegenstanders van het kappen van 800 bomen in Park Klarenbeek in Arnhem vormen symbolisch een beschermde kring aan de rand van het bos. © Rolf Hensel

Roep om debat over kap van 800 bomen in park Klarenbeek in Arnhem zwelt aan

ARNHEM - De fracties van de SP, de Partij voor de Dieren, Arnhem Centraal en PvdA vragen om opschorting van de kap van 800 bomen in park Klarenbeek. 

8 reacties

 • Patries

  2 maanden geleden
  Omdat het geen bos is, maar een park. En een park moet je veilig houden voor de bezoekers. 
 • Riwi

  2 maanden geleden
  Wat een onzin allemaal, kappen die handel. Dan zul je zien dat er binnen een paar jaar een mooie ondergroei ontstaat. Dit “bos” is ten dode opgeschreven als er niks aan gedaan word. Leuk hoor die bomenknuffelaars, maar bomen hebben niet het eeuwige leven. Recentelijk nog in het laatste oerbos van Europa geweest, daar zie je dat variatie werkt.
 • Mies

  2 maanden geleden
  Ja, want ze wil palmbomen, passen beter bij ons huidige klimaat.
 • Mies

  2 maanden geleden
  In de politiek kunnen ze niet verder vooruit denken dan een paar weken of maanden en dan is het "Ach, dat hadden we niet voorzien." Gaat al heel wat jaren zo.
 • Wim

  2 maanden geleden
  Links staat Bouwkamp 150 bomen te planten en rechts kapt zij er 800. GroenLinks wordt BruinRechts?
 1. Zij kregen een nieuwe baan in coronatijd, maar hebben nog amper een collega ontmoet: ‘Ik mis gesprekjes bij de koffieautomaat’
  PREMIUM

  Zij kregen een nieuwe baan in coronatijd, maar hebben nog amper een collega ontmoet: ‘Ik mis gesprekjes bij de koffieauto­maat’

  Een nieuwe baan zorgt normaal gesproken al voor de nodige gezonde zenuwen. Wat trek je aan op je eerste werkdag, hoe zullen de collega's zijn, kom ik snel in de materie? Voor wie een nieuwe functie heeft gekregen in coronatijd, is alles anders. Kantoor is verboden terrein, collega's alleen te zien via de zoom-meeting. En dat zorgt voor een ‘gek gevoel’, ongemakkelijkheid en de nodige zelfredzaamheid. ,,Ik mis de gesprekjes bij de koffie-automaat.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Automobilist bekneld bij eenzijdig ongeval in Nijmegen
  Play

  Automobi­list bekneld bij eenzijdig ongeval in Nijmegen

 2. Ongeregeldheden in veel steden als protest tegen avondklok
  Play

  Ongeregeld­he­den in veel steden als protest tegen avondklok

Arnhem e.o.