Volledig scherm
Foto ter illustratie van de oude situatie op het Roemondsplein in Arnhem. © Erik van 't Hullenaar

Roermondsplein morgen opnieuw dicht vanwege werkzaamheden

ARNHEM - Weggebruikers moeten morgenavond 6 december opnieuw rekening houden met verkeershinder op het Roermondsplein in Arnhem. Vanaf 22.00 uur is het plein niet bereikbaar voor verkeer. Dit duurt tot vrijdag 7 december 06.00 uur 's ochtends, meldt de gemeente Arnhem op Twitter.

Het plein wordt afgesloten omdat er nog ANWB-bewegwijzeringsborden worden geplaatst. Dit gebeurde ook in de avond en nachten van 3 december en 4 december.  Het verkeer in Arnhem moet rekening houden dat  de toerit naar Oosterbeek, vanaf de Centrumring, wordt afgesloten. Zij wordt hierom omgeleid via het Willemsplein.  De gemeente meldt dat verkeer vanaf Arnhem-Zuid wel richting Oosterbeek kan.

Het plein wordt heringericht, zodat er betere doorstroming is voor het verkeer. De werkzaamheden begonnen in juni 2018 en duurden daarmee zo’n half jaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.