Volledig scherm
rooktegel © Burgers' Zoo

Roken in dierentuin verder ingeperkt

ARNHEM - Roken in dierentuin Burgers' Zoo is verder ingeperkt.  Binnen en in wachtrijen was roken al verboden, nu mag het ook buiten alleen nog op daarvoor bestemde plekken.

 ,,We hebben een grote speeltuin met terras in de buitenlucht’’, zegt woordvoerder Bas Lukkenaar. ,,Bezoekers vertelden ons het erg vervelend te vinden om bij de speeltuin andere, rokende bezoekers te treffen. Dat vinden wij begrijpelijk, omdat een speeltuin natuurlijk een plek is voor kinderen. We willen niet dat bezoekers last van elkaar hebben, daarvoor vragen wij begrip van rokers.’’

Hier is te zien waar in de dierentuin nog wel gerookt mag worden. In ieder geval niet op locaties waar andere bezoekers zeker langs moeten lopen, zoals bij in- en uitgangen van attracties.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Schietpartij in Utrecht werpt schaduw over Arnhemse pensioenstaking: ‘Actie voeren zou heel ongepast zijn’
    PREMIUM
    video

    Schietpar­tij in Utrecht werpt schaduw over Arnhemse pensioen­sta­king: ‘Actie voeren zou heel ongepast zijn’

    ARNHEM - Arnhem had maandag de stakingshoofdstad van Oost-Nederland moeten worden. Het treinverkeer bij Arnhem Centraal lag vroeg in de ochtend al plat en voor het provinciehuis stond een grote bijeenkomst met 1.500 man gepland om actie te voeren voor een ‘goed pensioen’. Door een schietpartij in een tram in Utrecht met een vreselijke afloop waren de gedachten van veel stakers compleet ergens anders.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.