Ronkende reclame voor 'magistraal' Park Sonsbeek op tv bij 'DWDD'

VideoARNHEM - Boswachter Jeroen Glissenaar heeft woensdagavond in de populaire talkshow 'De wereld draait door' in ronkende taal 'zijn' Park Sonsbeek aanbevolen als een van de toeristische topattracties van Nederland.

De redactie van het programma, ook wel afgekort tot 'DWDD', was bij een zoektocht naar alternatieven voor Amsterdam en Giethoorn onder meer in Arnhem uitgekomen. 

In de hoofdstad en het 'Venetië van het Noorden', leidt de grote toevloed van bijvoorbeeld Chinezen en Amerikanen tot steeds meer overlast.

Alternatieven

Volledig scherm
Boswachter Jeroen Glissenaar in het Arnhemse Park Sonsbeek. © Gerard Burgers

Sonsbeek trekt op hoogtijdagen al zo'n 10.000 mensen, maar er kunnen er meer bij, aldus Glissenaar in gesprek met presentator Matthijs van Nieuwkerk en 'tafelheer' André van Duin. Ook vertegenwoordigers uit Appingedam, Den Bosch, Thorn en Spakenburg mochten alternatieven aandragen voor de platgetreden toeristische paden in Nederland.

Boswachter Glissenaar, die zelf in het park woont, roemde het 'magistrale 250 jaar oude beukenbos', de vijverpartijen, de romantische waterval en het uitzicht 'op de prachtige groene stad Arnhem' vanaf de Sonsbeekweide. ,,Het is zo'n mooi park, echt!’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.