Volledig scherm
De kruising Rosendaalseweg-Bronbeeklaan in Arnhem. © Google Streetview

Rosendaalseweg in Arnhem meer dan 3 weken dicht voor asfaltwerkzaamheden

ARNHEM/ ROZENDAAL - Een deel van de Rosendaalseweg in Arnhem wordt meer dan drie weken lang afgesloten vanwege asfaltwerkzaamheden. Het gaat om het deel tussen de Middenweg op de Geitenkamp en het viaduct in de A12, de gemeentegrens met Rozendaal.

Het werk, dat maandag begint en donderdag 8 mei klaar moet zijn, is opgedeeld in drie fasen. Behalve van de rijbaan wordt ook het wegdek vervangen van het voetpad en het fietspad langs de Rosendaalseweg. De aannemer gaat overdag aan de slag, meldt de gemeente Arnhem. Tijdens de klus is de weg volledig afgesloten voor verkeer.

Weggebruikers worden omgeleid via de Thomas a Kempislaan, de Apeldoornseweg en de Schelmseweg. Ook voor fietsers en bromfietsers is een omleiding en het busverkeer moet worden aangepast. Informatie daarover is te vinden op de website van Breng.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.