Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © William Hoogteyling

Ruim 300 Gelderse projecten onzeker door stikstofuitspraak

ARNHEM - Het aantal bouwprojecten in Gelderland dat door de stikstofuitspraak onzeker is geworden blijft wekelijks oplopen.

9 reacties

 • ikke

  2 jaar geleden
  Theo. de vliegtuigen tellen niet mee, alleen het vliegveld zelf...! Maar het beste voor het milieu is het aantal mensen sterk verminderen, dan heb je echt milieuwinst, dus mensen die echt iets aan een beter milieu willen doen weten nu op welke manier je zelf het beste kunt zorgen voor een beter milieu..
 • Dion Binsbergen

  2 jaar geleden
  Of je stopt dan helemaal met bouwen of je doet niets. Dit beleid slaat weer eens totaal nergens op. De laatste zet van de D66 rechters om ons dwars te liggen.
 • I.M.L.H. Essers

  2 jaar geleden
  'De provincie werkt nu aan nieuw rekenmodel' en daarna kunnen de projecten natuurlijk wél doorgaan. Voor leefbaarheid is de natuur nu eenmaal belangrijker. Natuur éérst. 
 • Theo

  2 jaar geleden
  Ik denk dat deze nieuwe aanpak goed nieuws is voor mensen met kinderen of in elk geval voor mensen die ook om volgende generaties geven. We kunnen er immers voor kiezen nog een aanral jaren volop te genieten van enorme stallen met duizenden dieren, lage voedselprijzen en erg goedkope vliegreizen of we kunnen een verstandiger beleid gaan voeren, zodat we nu een beetje (en soms zelfs flink) pijn gaan voelen, maar vervolgens wel een leefbare aarde overhouden. Ik kies voor het laatste.
 • Adri 1950

  2 jaar geleden
  Tegenover de schade die deze projecten aan zouden kunnen richten staan ook voordelen .Wordt hier door de hoogste rechter ook naar gekeken ?Of komt hij ook uit de "groene hoek".

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Zwaar ongeluk: bestuurder PostNL-busje aangehouden
  Play

  Zwaar ongeluk: bestuurder Post­NL-bus­je aangehou­den

 2. Brandweer in de regio druk met schade door storm
  Play

  Brandweer in de regio druk met schade door storm

Arnhem e.o.