Ruim 400 mensen lopen klimaatmars door Arnhems centrum

VideoARNHEM - Ruim 400 mensen hebben vrijdagmiddag in Arnhem gedemonstreerd voor een beter milieubeleid. De stoet liep van de Walburgiskerk, waar eerst borden en spandoeken waren gemaakt, door het centrum en langs de Rijnkade om vervolgens op het Kerkplein bij het Focus Filmtheater te eindigen.

30 reacties

 • Rutger

  3 jaar geleden
  Wat een wanstaltige lelijke dozen zijn er voor die eusebius-kerk gebouwd zeg. Arnhem is weer lekker bezig.
 • Rutger

  3 jaar geleden
  Dat waren er zeker weten geen 700, die 400 van hierboven komt dichter bij de werkelijkheid
 • Peter Schuitema

  3 jaar geleden
  Gebruik je gezond verstand ik sta aan dezelfde kant als jou masr met gezond verstand. Ik loop de meute niet achterna. Kinderen bang maken voor deze zaken. Ipcc bestaat bij de gratie dat er wat met het klimaat aan de hand is.  Valt je niet op dat er geen kritiek mag komen op het ipcc. Denk erns na mens. 
 • Mattie

  3 jaar geleden
  Wat heeft museum Arnhem hier eigenlijk mee te maken. Dit museum krijgt onder meer subsidie van de gemeente. Dus als je het er niet mee eens bent, betaal je toch mee aan die demonstratie!
 • Romulus

  3 jaar geleden
  Eeuwen werden kinderen bang gemaakt dat wanneer zij uit de koekjestrommel zouden snoepen, dat ze in de hel terecht zouden komen.  Eeuwen hebben deze arme zielen in de biechtstoel zitten sidderen... Dertig jaar geleden hadden vele kinderen zelfs nachtmerries omdat “de bom” ieder moment kon vallen. Wat had het leven voor zin? Liedje “tot dat de bom valt” van Doe Maar was destijds het gevoel onder vele kinderen. Maar ook die angst was “aangepraat”...Het zou verboden moeten worden kinderen dit soort “einde van de wereld problemen” aan te praten en vooral hen voor het karretje te spannen!

In samenwerking met indebuurt Arnhem