Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Ruzie bij het nummertjes trekken: ‘Zag u niet dat haar hand tussen deur en deurpost zat?’

bij de politierechterStichting Rijnstad is een organisatie die de helpende hand biedt aan de minderbedeelde medemens in Arnhem en omgeving. Zo is er in de vestiging Dovenetellaan elke maandagochtend een inloopspreekuur waar buurtbewoners hun problemen aan sociaal raadslieden kunnen voorleggen. 

Zij moeten dan wel nummertjes trekken en op hun beurt wachten.

Dat hadden op 4 maart van dit jaar mevrouw N. (het latere slachtoffer, met nummer 76) en de 66-jarige meneer M. (de latere verdachte, met nummer 78) keurig gedaan. Maar wachten duurt lang en op enig moment moest mevrouw N. plassen.

Ze verdween even naar het toilet en ja hoor, net op dat moment verscheen haar nummer op de display. Bij terugkomst zag ze meneer M. de spreekkamer binnenlopen onder het motto ‘opgestaan is plaats vergaan’. Meneer trok de deur dicht met een resoluut: ,,Sorry mevrouw, ík ben aan de beurt.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbestrijding

    Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbe­strij­ding

    ARNHEM - Na vijf kleinschalige gala’s op diverse plekken in Arnhem heeft Jeroen Muller met zijn Stichting Events2Cancer nu de schouders gezet onder een heus concert. Op zaterdag 26 oktober vindt in de Parkzaal van Musis (capaciteit 1.700 staanplaatsen) voor de eerste keer Music2Cancer plaats, met optredens van onder meer Waylon, Romy Monteiro en Niels Geusebroek. De opbrengst gaat zoals altijd naar KWF Kankerbestrijding.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.