Bewoners van de Bethaniënstraat volgen het bodemonderzoek naar de vervuiling in de geluidswal rond hun woningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van de Bethaniënstraat volgen het bodemonderzoek naar de vervuiling in de geluidswal rond hun woningen. © Gerard Burgers

Saneren woonwagenkamp kost 3,8 miljoen euro

ARNHEM - De sanering van de vervuilde geluidswal en grond van het woonwagenkamp aan de Bethaniënstraat gaat de gemeente Arnhem 3,8 miljoen euro kosten. De bewoners kunnen zich vinden in het saneringsplan en de uitbreiding van het kamp.

6 reacties

 • Laliya

  1 jaar geleden
  Weer dezelfde fout van de journalist van De Gelderlander, die blijkbaar alleen naar de woonwagenbewoners luistert... Volgens de onderzoekers zijn er juist GEEN risico's voor de bewoners, zo blijkt uit het rapport dat gewoon voor iedereen toegankelijk is. 
 • Uw Buurman

  1 jaar geleden
  Wat is er gebeurd met het door het volk gewenste uitsterfbeleid?Zoals ik het zie, is de grond vervuild door de gemeenschap zelf, zien we in heel Gelderland en Brabant een zweem van zware criminaliteit rond woonwagen bewoning. Ik zou zeggen, biedt deze mensen een sociale echte huurwoning aan, en klaar is kees.
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Hoop dat het niet duurder wordt want de PFAS-eisen (schone grond) zijn behoorlijk streng.Alles wat boven de 0,8 microgram zit... moet je afgraven.
 • feitenchecker

  1 jaar geleden
  3.8 miljoen voor 11 staanplaatsen. Dat is 350.000 euro per stuk. Waanzin
 • Ruben Driessen

  1 jaar geleden
  Elf woningen nieuw bouwen van 345.000 euro per stuk kost ook 3.8 miljoen euro. Heel aparte keuze om voor zo’n dure sanering te stemmen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Arnhem e.o.