Volledig scherm
PREMIUM
Actiedag op het Malieveld. © ANP

Schaamteloos op het Malieveld

COLUMNAls een eigentijdse versie van Jut en Jul stonden Remco Dijkstra en Daniel Koerhuis op het Malieveld. In een filmpje van zestien seconden schaarden de twee Kamerleden van de VVD zich achter het protest van de bouwsector. ,,Wat gaan we doen? Bouwen! En oplossen.’'

De VVD is bezig een groot nummer te maken van het protesteren tegen jezelf. De partij is sinds een jaar of tien de machtigste van het land en levert met Mark Rutte al bijna een decennium lang de minister-president. Al die tijd heeft de VVD de touwtjes in handen.

Quote

De VVD is bezig een groot nummer te maken van het proteste­ren tegen jezelf.

En nu protesteren Kamerleden van de VVD tegen het eigen integratiebeleid, zijn ze zeer ontevreden over het stikstofbeleid en wakkeren ze het boerenprotest aan waar ze kunnen. En stonden ze deze week schouder aan schouder met de bouwers om het eigen PFAS-beleid te bestrijden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.