Volledig scherm
Politie bij de woning aan de Corrie Tendeloostraat na de schietpartij. © Gerard Burgers

Schietpartij na ripdeal in Arnhem: nu ook laatste verdachte opgepakt

ARNHEM - Er is naar aanleiding van de schietpartij bij een ripdeal in een woning aan de Corrie Tendeloostraat in Arnhem een derde verdachte opgepakt. De verdachte was de laatste die de politie nog zocht. Het betreft een 27-jarige Rotterdammer. 

De verdachte werd eind april getoond in het programma Opsporing Verzocht van de NPO. Hij werd herkend door een kijker.

In de woning in Rijkerswoerd ging het op 25 februari dit jaar volledig mis. Een drugsafspraak leidde tot een schietpartij waarbij de bewoner van het huis ernstig gewond raakte door drie kogels.

Eerder werden al twee verdachten aangehouden: een 34-jarige Arnhemmer en een 28-jarige Rotterdammer. Laatstgenoemde zit nog steeds vast. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtgeweer op me’
    PREMIUM

    Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtge­weer op me’

    ARNHEM - Astrid Kersten heeft het wel gehad, na veertien jaar Geitenkamp. Ze wil zo snel mogelijk verhuizen van de bult. ,,Ik heb een buurvrouw gehad die een jachtgeweer op me richtte. Kerels die mijn huis binnendringen omdat ze denken dat ik als vrouw alleen een neukebol ben. Op straat ontmoet ik hondsbrutale kinderen die me een grote bek geven. Kankerwijf! Mijn eigen kleinkinderen durven hier niet meer te komen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.