Nathalie voelt zich zwaar gedupeerd door schuldhulpverlener PLANgroep.
Volledig scherm
PREMIUM
Nathalie voelt zich zwaar gedupeerd door schuldhulpverlener PLANgroep. © Rolf Hensel

Schuldhulp bracht Nathalie van regen in de drup: ‘Ik kan niet eens gewoon naar de tandarts’

ARNHEM - De meeste klachten van Arnhemmers met schulden over schuldhulpverlener PLANgroep zijn opgelost, zegt de gemeente. Toch zijn er nog steeds inwoners die problemen ervaren. Zoals Nathalie*. ,,Ik wil een noodkreet doen namens misschien veel meer mensen die de kracht niet meer hebben.”

18 reacties

 • Tom Hond

  4 maanden geleden
  Voorkomen is beter dan genezen is een bekende moto en dat geld zeker voor de tandarts dat is 1 ding wat zeker is.Goed poetsen is de weg van geen pijn en het scheeld je een hoop geld en ik spreek uit ervaring.
 • Rob Maas

  4 maanden geleden
  F. Roelof, dat is te gesimplicifeerd, mensen komen ook om andere redenen in de schulden en niet alleen door teveel uit te geven.
 • Jan Vries

  4 maanden geleden
  Een typisch voorbeeld dat uitbesteden aan grote bedrijven een slechte zaak is. Alle betrokkenheid met de clienten verdwijnt. Ze zijn niet meer dan een dossier. Waarom doet de gemeente Arnhem de schuldsanering niet zelf? Waarschijnlijk is het zgn goedkoper, met alle ellende van dien
 • Samanta Van laar

  4 maanden geleden
  Moet je bewind in zwolle hebben nooit geen problemen gehad kon altijd na de tandarts alles is af betaald nu al 2 jaar lekker rustig leven plus de deur waarders blijven weg va je deur je heb geen stress aan je hoofd in die 3 jaar
 • F. Roelofs

  4 maanden geleden
  Ik hoop van harte dat er een systeem of lesprogramma komt om te voorkomen dat mensen in de schulden raken! Meer uitgeven dan je hebt heeft consequenties… de huidige maatschappij is voor velen te verleidelijk om niet teveel te spenderen en goede keuzes te maken… ook aan kinderen beginnen is een keuze: die zijn heel duur en moet je minder willen op andere vlakken. Pittig onderwerp.. confronterend wellicht, maar het leed is ook gigantisch! Ook voor kinderen van deze ouders..

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.