De politie die de scooter meeneemt.
Volledig scherm
De politie die de scooter meeneemt. © Persbureau Heitink

Scooterrijder vliegt over de kop door aanrijding in Arnhem

ARNHEM - Een scooterrijder is vandaag door een aanrijding met een auto, waarbij hij over de kop sloeg, in het ziekenhuis beland. Het ongeluk gebeurde  woensdagmiddag op de kruising Sint Laurentiuslaan met de Veldbloemlaan in Arnhem.

7 reacties

 • Alert

  3 jaar geleden
  Sorry Wil, moet zeggen dat het verhaal van Smit enigszins klopt, misschien strookt het niet met dit ongeval maar in het algemeen rijden scooters veel harder dan de toegestane snelheid
 • Fiadoe

  3 jaar geleden
  Alweer een automobilist die niet goed kijkt. Vd week nog een fietser half dood gereden op het Lange Water door iemand die door rood reed. Pas geleden die fietser dood gereden op het SNELfietspad bij Rijkerswoerd. Het zijn toch echt de automobilisten die de cruciale fouten maken.
 • wil

  3 jaar geleden
  Kletskoek. Er staat toch duidelijk dat de automobilist de scooterrijder over het hoofd zag. En kijk naar de scooter. Dit is geen scooter waar de jeugd mee rijdt. Als je een hekel hebt aan die snorscooters dan vertel dat maar op een verjaardag met je familie. Onthoud je van commentaar als je niet weet hoe het zit.
 • Kritisch

  3 jaar geleden
  Pardon.. scooter werd over het hoofd gezien door automobilist.. dat betekent dus dat hij heeft zitten pitten. De scooter had het recht van doorgaanregel boven afslaan van de auto. 
 • Kritisch

  3 jaar geleden
  Sukkels weten tegenwoordig niet eens meer het verschil tussen wel of geen voorrang moeten verlenen !

In samenwerking met indebuurt Arnhem