Bijeenkomst bij het Tibetaanse klooster Yeunten Ling in Huy (België), waar ook clienten van Ciran heen werden gestuurd.
Volledig scherm
PREMIUM
Bijeenkomst bij het Tibetaanse klooster Yeunten Ling in Huy (België), waar ook clienten van Ciran heen werden gestuurd. © AFP

Siza Nova Me uit Arnhem bouwt binnen een jaar miljoenenschuld op

ARNHEM - Siza Nova Me, een onderneming opgericht door de Arnhemse grote zorginstelling Siza, is één jaar na de startdatum alweer failliet. Schuldeisers kunnen vermoedelijk fluiten naar hun geld. Er is in een jaar tijd een schuld opgebouwd van 3.378.000 euro. 

19 reacties

 • WilliamB

  4 jaar geleden
  FIOD!
 • SDijksma

  4 jaar geleden
  “Een briljante vergissing.” Het vergt ballen als je dat debacle met klaarblijkelijke trots zo benoemd. En dat partijen gedupeerd worden hoort nu eenmaal blijkbaar bij de zoektocht van Siza. Rob Hoogmoed heeft desondanks spijt. Hij zal er alleen geen minuut minder om slapen. Waarom? Omdat niets uit eigen zak betaald wordt (hoewel dat met een salaris van ruim boven de Balkenende-norm prima zou kunnen). Sizo
 • KeesU

  4 jaar geleden
  Tja, op basis van wat ik lees.............. Waar waren de andere leden van de Raad van Bestuur, waar was de Raad van Toezicht. Welk advies/rol heeft de Centrale Cliëntenraad gespeeld ? Jammer voor de cliënten van Siza, dit vervlogen geld had vele malen beter besteed kunnen worden.
 • Realist

  4 jaar geleden
  Rob Hoogma, de man die zich liet voortbewegen tijdens zijn directeurschap van Het Dorp door een helikopter omdat hij een hekel aan files heeft. 
 • beobachter

  4 jaar geleden
  De prijzen voor de diensten die clienten afnemen, zoals waskosten enz. maar verhogen. Die clienten zitten er toch al warmpjes bij (not)

In samenwerking met indebuurt Arnhem