nieuwe expositie van Abner Preis in arnhem museum de Kerk
Volledig scherm
PREMIUM
nieuwe expositie van Abner Preis in arnhem museum de Kerk © Rolf Hensel

Slag om Arnhem herdenken met marcherende clowns en Godzilla

Grote marcherende clowns en een vuurspuwende Godzilla. Niet het eerste beeld dat boven komt drijven voor wie denkt aan de Slag om Arnhem. Maar in de virtual reality-installatie die kunstenaar Abner Preis (45) over de slag maakte, komen ze voor.

6 reacties

  • Burger Zorgzaam

    1 jaar geleden
    Te gestoord voor woorden.
  • Verum

    1 jaar geleden
    Betaald van ons belastinggeld? Geef het dan aan minderbedeelden. Om dit te bedenken moet je echt verdovende middelen hebben gebruikt...
  • tinus aardsen

    1 jaar geleden
    Wat heeft de slag om arnhem met clowns en godzilla te maken? helemaal niks! als dat kunst is, dan moeten ze dat heel snel verbieden.Wat een nepvertoning, er zijn duizende mensen gestorven in die tijd en hij gaat dat belachelijk maken met iets idioots! die moet zich eens na laten kijken!
  • de heer J. Zomers (68)

    1 jaar geleden
    In die tijd hadden we geen computers, slechte verbindingen en geen goede coördinatie.Parachutisten die op de verkeerde plek terecht kwamen in Arnhem... het leek op een circus met marcherende clowns.Met de huidige techniek was de slag om Arnhem wel gelukt!
  • PB12

    1 jaar geleden
    Wat heeft 'dat kan ik ook' als doelstelling van deze presentatie nu te maken met het Herdenken van in feite de vernietiging van Arnhem en vele levens in Wereldoorlog 2 , de gedwongen deportatie van de inwoners en daarna later in Arnhem en omgeving een hele lege droeve bevrijding , namelijk zonder degenen die worden bevrijding

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.