Hulpdiensten op de IJssellaan na het ernstige ongeluk, woensdagavond, waarbij een 18-jarige Arnhemse overleed.
Volledig scherm
PREMIUM
Hulpdiensten op de IJssellaan na het ernstige ongeluk, woensdagavond, waarbij een 18-jarige Arnhemse overleed. © Persbureau Heitink

Snel maatregelen op IJssellaan na dodelijk ongeluk waarbij vrouw (18) om het leven kwam: ‘Er wordt veel te hard gereden’

ARNHEM - Er volgen nog dit jaar maatregelen om de IJssellaan in Arnhem veiliger te maken voor fietsers en voetgangers. Dat zegt wethouder Roeland van der Zee naar aanleiding van een dodelijk ongeluk woensdagavond. Daarbij kwam een 18-jarige vrouw uit Arnhem om het leven. 

5 reacties

 • Jan den Tien

  12 maanden geleden
  Wat is er zo vreemd aan dat deze VVD wethouders van alles beloofd en niets doet? Dat is toch in lijn met wat je van die partij kunt verwachten?
 • Peter Sinon

  1 jaar geleden
  Tendentieus artikel. De aanpak van de Joh. de Wittlaan heeft de situatie niet wezenlijk verbeterd t.o.v. de IJssellaan. Het staat stijf van de verkeerslichten tussen de Berenkuil en Velp. Probleem lijkt toch echt te zitten in een beperkt aantal racers en het gebrek aan serieuze handhaving van het echte hardrijden.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  In Elden staan ook regelmatig snelheidsmeters en wordt vrijwel altijd te snel gereden maar er veranderd helemaal NIETS. Mensen vinden blijkbaar dat de afgesproken regels niet voor henzelf gelden. En vaak geldt hoe groter de auto des te sneller wordt er gereden.
 • Karel Koning

  1 jaar geleden
  Deze wethouder is niet geschikt voor zijn functie verkeer. Bewoners praten tegen een VVD praatpaal zonder echt serieus gehoord te worden. Hij doet beloftes die niet wasrgemaakt worden. Zo houd deze VVD-er bewoners en ondernemers al 4 jaar aan het lijntje. Hans de Vroomen was veel beter geweest met zijn ervaringen en luisterend oor.
 • Albert Oost

  1 jaar geleden
  Op heel veel plaatsen in de stad wordt veel te hard gereden. Al vele jaren. Handhaving nul komma nul. Telkens geeft deze VVD-wethouder niet thuis en stuurt hij bewoners met niets naar huis. Nu misschien onderneemt hij actie. Er moet blijkbaar eerst een triest dodelijk ongeluk plaatsvinden.

In samenwerking met indebuurt Arnhem