Volledig scherm
Snollebollekes eerder dit jaar in stadion GelreDome in Arnhem. © Rolf Hensel

Snollebollekes en Frans Bauer in ‘beste line-up ooit’ van Mega Piraten Festijn in GelreDome

ARNHEM - Onder meer Snollebollekes, Frans Bauer en Jan Smit zullen te zien zijn tijdens de stadioneditie van het Mega Piraten Festijn. Het evenement sluit op zaterdag 7 december het jaar af van het feest van het levenslied, dat door het jaar heen door het hele land trekt.

De organisatie zegt uit te zullen pakken met een grote show vol verrassingen.

De editie van 2018 was door een gewijzigde indeling van het stadion (waardoor er nog meer bezoekers in het GelreDome konden) het grootste Mega Piraten Festijn ooit.

De kaartverkoop is begonnen en duurt tot en met 29 juni. Zitplaatsen kosten 17,50 euro, staanplaatsen het dubbel. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle winkels van Primera en (zolang de voorverkoop duurt) via www.megapiratenfestijn.nl.

‘Beste line-up’

Nederlandstalige muziek bezig met nieuwe hoogtijdagen, stelt organisator Eddie Mensink. ,,Dat heeft er dus ook voor gezorgd dat wij er van overtuigd zijn dat we dit jaar de beste line-up ooit in GelreDome presenteren”, zegt organisator Eddie Mensink. 

,,Ga maar na: Frans Bauer, Gerard Joling, Jan Smit, Tino Martin, Snollebollekes en Jannes, om er maar een paar te noemen. Allemaal artiesten die in hun eentje ook volle stadions trekken. En bij ons staan ze er allemaal tegelijk.”

Feestelijke terugkeer

Volledig scherm
Lol trappen tijdens het Mega Piraten Festijn vorig jaar in GelreDome. © Rolf Hensel

Voor Snollebollekes is het bovendien een feestelijke terugkeer. De feestact rond Rob Kemps stond eerder dit jaar voor 60.000 fans in het Arnhemse stadion. Voor 2020 staan opnieuw drie concerten gepland.

Het Mega Piraten Festijn trekt al sinds 2003 door Nederland. De reizende festivalkaravaan draagt de titel ‘Europa’s grootste meezingfeest’ met trots. De opzet van het MPF is al jaren ongewijzigd. Een groot aantal bekende artiesten treedt op en presentator Willie Oosterhuis jut het publiek op. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.