snollebollekes Arnhem.
Volledig scherm
snollebollekes Arnhem. © Rolf Hensel

Snollebollekes zet uitverkocht GelreDome op zijn kop

Update/videoARNHEM - In het Arnhemse stadion GelreDome ging deze vrijdagavond het dak eraf tijdens het concert van de Brabantse feestact Snollebollekes. Rob Kemps, zanger van de Brabantse feestact Snollebollekes, hoefde zijn stem maar iets te verheffen of de pakweg 30.000 bezoekers kwamen massaal in beweging. Al meteen breekt hij de tent af en gaan bezoekers springen, polonaise lopen en luidkeels meezingen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Buurtbewoners zijn bang na schietpartij in Arnhem: ‘Ik laat mobiel en horloge thuis als ik hond uitlaat’
    PREMIUM

    Buurtbewo­ners zijn bang na schietpar­tij in Arnhem: ‘Ik laat mobiel en horloge thuis als ik hond uitlaat’

    ARNHEM - De schietpartij bij winkelcentrum De Laar Oost heeft er behoorlijk ingehakt bij winkelend publiek en buurt in Arnhem-Zuid. ,,Dit kon je al heel lang zien aankomen”, zegt een flatbewoner. Een buurman zegt: ,,Als er nu niets gebeurt, dan is dit deel van De Laar over 10 jaar een achterbuurt. Als ik mijn hond uitlaat dan laat ik mijn mobiel en horloge thuis.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.